Avokat Tirane

Nëse jeni në kërkim sherbimesh juridike ose per avokat në sektor in e pronave ose thjesht i interesuar në çështjet pronesie ne mund t`ju ofrojmë informacione dhe ndihmë për t`ju shqyrtuar çështjen si dhe spjeguar procesin gjygjesor. Ne jemi të interesuar të angazhohemi me çështje pronesie dhe individë qe kane nevoja juridike.

Nëse ju duhet avokat ose konsultim juridik ne fushat e pronesise , ceshtjeve penale etj ne mund t`ju ndihmojmë :


avokat-tirane.jpg

Telelefon :

+ 355 692-198-730

Email :

avokat@live.com


________________________________________________________________

Avokat Tirane | Zyre Avokatie | Reth Nesh | Sherbime Legale | Ligji Pronave | Gjykata Larte Tirane | REGJISTRIMI I KËRKESAVE | Perkufizime Ligji | Kontakt

Advertisements
%d bloggers like this: