Ceshtje Kriminale

Jeni denuar per ceshtje kriminale dhe nuk e kuptoni ligjin ? Ne mund tju ndihmojme per te drejten tuaj kudo qe ndodheni. Ne jemi te gatshem per tju mbrojtur te drejtat tuaja.

Per me shume sqarime na kontaktoni nepermjen emailit avokat@live.com ose ne telefon 355 692-198-730

Ju keni mundesine ta coni ceshtjen kriminale ne gjykate

Advertisements
%d bloggers like this: