Kontakt

Ne ju garantojmë  për kualitet, sinqeritet dhe përpikmëri shërbimesh profesionale. Nëse keni ndonjë pyetje ose koment, ju ftojmë që të na kontaktoni përmës adresës, telefonit dhe E-mailit të më poshtëm.


Me ane te telefonit : + 355 692-198-730

Me ane te e-mail: Mund te na shkruani ne adresen e-mailit avokat@live.com

Vete ne person: Gjithashtu mund te telefononi gjate orarit te punes ( 8 – 4 ) per takime personale.

Advertisements
%d bloggers like this: